Ruiter- & menvakanties


Ruiter- & menvakanties

Een leuke vakantie met uw trouwe viervoeter(s) !
Bij Heideven kunt u met uw hond of paard met vakantie ! Uzelf slaapt in het kamphuis of één van de andere comfortabele verblijven op de site, terwijl uw trouwe viervoeter veilig vertoeft in uw onmiddellijke nabijheid en tegelijk tot rust kan komen in onze luxueuze stalling voor dieren. Op eenvoudig verzoek is ook weidegang mogelijk ! Al onze weiden zijn voorzien van schrikdraad !

Ruiter- en menroutes

Heideven ligt op de rand van “Bosland”, het grootste bosgebied van Vlaanderen. Hier kan je naar hartenlust wandelen, paardrijden (ruiterroutes), fietsen (mountainbikeroutes), bosspelen of zoektochten doen,… En dat op slechtst enkele km’s van Heideven !

Bezoek de website van “Bosland” voor meer informatie hier omtrent, www.bosland.be

Bovendien zijn wij gelegen op de rand van de equidroomroute, een uitgebreid ruiter- en menroutenetwerk ! Voor meer informatie, bezoek de website www.equidroom.be

Of plan uw concrete route te paard of per koets op www.toerismelimburg.be

Desgewenst zal de uitbater van Heideven u tijdens uw bezoek interessante uitstapjes helpen uitstippelen, waarna u gewapend met een plannetje de gewenste bestemming kunt bereiken.

Heideven ligt op de rand van “Bosland”, het grootste bosgebied van Vlaanderen. Hier kan je naar hartenlust wandelen, paardrijden (ruiterroutes), fietsen (mountainbikeroutes), bosspelen of zoektochten doen,… En dat op slechtst enkele km’s van Heideven!