Heideven

Stal “DE HEERE VELDEN”

Paardenstallen

Dit gebouw is uitermate geschikt om uw paarden of andere huisdieren te stallen. Het complex is uitgerust met 15 ruime stalboxen, een wasruimte voor dieren, een berging, een gloednieuwe afgesloten zadelkamer en een aparte ontspanningsruimte met tapinstallatie, flatscreen-TV en Sonos-muziekinstallatie.

Beschrijving

Stal “DE HEERE VELDEN” is gelegen in de bosrijke omgeving ten noorden van Kleine Brogel.

Zowel per gemotoriseerd vervoer als per paard (en -wagen)  is de stal met haar slaapaccommodaties zeer goed te bereiken.

Per auto, touringbus of paardentrailer rij je via de N748 en ter paard of met de koets rij je over onverharde wegen via ruiterroute-knooppunt 27 of  28.

(Stal De Heere Velden is alleen te boeken mét overnachting(en) op de site Heideven. Last-minute zijn er meer mogelijkheden, neem hiervoor contact op via info@heideven.be)

 

Details

– 15 ruime stalboxen : 3,5 x 3,5 m
– stalgang 5 meter breed :  zeer geschikt voor stalling koetsen
– stromend water
– voederbak
– afsluitbare lockers met code slot
– 15 dekenrekken
– 15 hoofdsteldragers
– 15 zadeldragers
– 2 wasruimten voor uw paard
– 1 toilet
– bar met gezellige zithoek

Richtprijzen voor 2019

€ 15,00 per paard per nacht incl. BTW, inclusief houtkrul (1 verversing per stalbox per week), exclusief hooi en brok (enkel mits overnachting van de eigenaar/houder van het paard in één van onze accomodaties op de site Heideven.

Hooi en brokken neem je zelf mee.

Mag jouw paard niet op houtkrul ? Neem dan zelf je bodembedekking mee.

De stal mest je zelf uit en laat je weer schoon achter.

Borg : € 250

De kosten van het verbruik van water, gas, electriciteit en afvalverwerking (per afvalzak) worden apart in rekening gebracht

Heideven Paardenboxen