Familievakantie op Domein Heideven

Een weekendje weg met het gezin of met de hele familie? Op Heideven kan dat zonder problemen. Afhankelijk van de groepsomvang kun je een fantastische tijd beleven in Kolisheide of Vennekens, midden in de Limburgse natuur.

Een actieve familievakantie op Heideven

Trek er met de hele familie op uit. Te voet, met de fiets of te paard, rond Heideven zijn er voldoende routes om de perfecte tocht uit te stippelen. Op en rond het domein zijn er ook tal van activiteiten te doen in alle soorten en maten.

Gezellige familie-uitstap

Een ontspannende activiteit met de hele familie of toch liever een avontuurlijke activiteit met wat competitie? Aan jou de keuze. Op Heideven is alles aanwezig voor een gezellige familie-uitstap!

Koken doen jullie in onze volledige uitgeruste, moderne keukens of jullie kiezen voor één van de vele gezellige restaurantjes in de buurt. Wij helpen jullie graag verder met enkele suggesties!

Actieve familievakantie op Domein Heideven
Families

Boek nu je familievakantie

  • Kies hier je favoriete verblijf. In onze boekingsmodule kun je de prijzen raadplegen, zie je meteen de beschikbaarheden en kun je online reserveren.
  • Reserveer dan optioneel jouw favoriete activiteiten in ons activiteitenaanbod onder "Activiteiten". Wij checken de beschikbaarheid en sturen je binnen de 3 dagen een bevestiging. Je betaalt na ontvangst van de factuur.

Niet gevonden waarnaar je op zoek bent of een vraag? Contacteer ons en wij zorgen snel voor een antwoord.

Winkelwagen
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646