Schoolvakanties op Domein Heideven

Op schoolvakantie naar Heideven? Topidee! Op Domein Heideven is alles aanwezig om er een onvergetelijke schoolklas van te maken. Schoolklassen, natuurklassen moeten niet alleen leerrijk maar ook leuk en ontspannend zijn. Bij Heideven voorzien we alles om daaraan te voldoen.

Geschikt voor grote groepen

Domein Heideven is geschikt om middelgrote tot grote schoolgroepen  te ontvangen.  Slaapplaats, sanitair, keuken en recreatieruimtes zijn aanwezig in Kamphuis Heideven om groepen vanaf 20 personen te ontvangen  en een aangenaam verblijf te bieden. Verblijf Vennekens biedt ruimte om groepen tot 20 personen te ontvangen.

Schoolklassen, bosklassen kunnen doorheen het hele schooljaar plaatsvinden. Op het domein zelf en in de omgeving zijn tal van activiteiten in verschillende thema’s die het verblijf leerrijk en boeiend maken.

Hulp nodig?

Flexibel totaalpakket

We bieden een flexibel totaalpakket voor scholen. Met overnachting, indien gewenst 3 maaltijden per dag en een uitgebreid aanbod aan activiteiten in verschillende thema’s. Deze activiteiten kun je als begeleider zelf invullen in je verblijfsschema.

Naast de externe activiteiten beschikt Domein Heideven ook over voldoende mogelijkheden op het terrein zelf. Met een multifunctionele grote zaal, een grote speelweide en meerdere hobbylokalen kun je op het domein zelf je programma uitwerken.

Winkelwagen
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646