Ruitervakantie op Domein Heideven

Een leuke vakantie met uw trouwe viervoeter(s)! Bij Heideven kunt u met uw paard met vakantie! Uzelf slaapt in het kamphuis of één van de andere comfortabele verblijven op het domein, terwijl uw trouwe viervoeter veilig vertoeft in uw onmiddellijke nabijheid en tegelijk tot rust kan komen in onze luxueuze stalling voor dieren.

Ruiter- en menroutes

Heideven ligt op de rand van “Bosland”, het grootste bosgebied van Vlaanderen. Hier kan je naar hartenlust wandelen, paardrijden (ruiterroutes), fietsen (mountainbikeroutes), bosspelen of zoektochten doen,… En dat op slechtst enkele km’s van Heideven. Bezoek de website van “Bosland” voor meer informatie hier omtrent, www.bosland.be.

Bovendien zijn wij gelegen op de rand van de “equidroomroute”, een uitgebreid ruiter- en menroutenetwerk! Voor meer informatie, bezoek de website www.equidroom.be of plan uw concrete route te paard of per koets op www.toerismelimburg.be.

Desgewenst zal de uitbater van Heideven u tijdens uw bezoek interessante uitstapjes helpen uitstippelen, waarna u gewapend met een plannetje de gewenste bestemming kunt bereiken.

Contact opnemen

Ruitervakanties op Domein Heideven
Ruiters

Boek hier je ruitervakantie

  • Kies hier je favoriete verblijf. In onze boekingsmodule kun je de prijzen raadplegen, zie je meteen de beschikbaarheden en kun je online reserveren.
  • Reserveer dan optioneel jouw favoriete activiteiten in ons activiteitenaanbod onder "Activiteiten". Wij checken de beschikbaarheid en sturen je binnen de 3 dagen een bevestiging. Je betaalt na ontvangst van de factuur.

Hulp nodig bij het boeken van je ruitervakantie of een vraag? Wij helpen je graag verder!

Winkelwagen
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646