Jeugdbewegingen op Domein Heideven

Jeugdbewegingen die een kampplaats zoeken vinden ongetwijfeld hun zin op Domein Heideven. Al jaren ontvangen wij elke zomer jeugdbewegingen die op kamp komen. Het Kamphuis is (al dan niet in combinatie met Vennekens of het Kampeerterrein) het verblijf voor jeugdbewegingen die een kampplaats zoeken.

Alles aanwezig

Het verblijf beschikt over alles wat een jeugdbeweging op kamp nodig heeft en meer. Van slaapzalen en een grote zaal tot hobbyruimtes en een industriële keuken.

De weides op Heideven zijn groot genoeg om er tenten te zetten én erop te spelen. Zeker wanneer je het Kampeerterrein erbij boekt. Bovendien zit je meteen in de uitgestrekte bossen van Noord-Limburg. Plaats genoeg dus voor een onvergetelijk kamp!

Activiteiten

In de buurt zijn er ook tal van leuke activiteiten. Ideaal als daguitstap of om te doen op trektocht of tweedaagse.

Er is voor elke leeftijd en doelgroep wat wils!

Je kan als vereniging de activiteiten zelf regelen maar indien gewenst helpen wij je graag hierbij.

Jeugdbewegingen op kamp - Domein Heideven
Jeugdbeweging

Boek nu het verblijf voor je jeugdkamp

  • Kies hier je favoriete verblijf. In onze boekingsmodule kun je de prijzen raadplegen, zie je meteen de beschikbaarheden en kun je online reserveren.
  • Reserveer dan optioneel jouw favoriete activiteiten in ons activiteitenaanbod onder "Activiteiten". Wij checken de beschikbaarheid en sturen je binnen de 3 dagen een bevestiging. Je betaalt na ontvangst van de factuur.

Bereid je een kamp met je jeugdbeweging voor en heb je nog bepaalde vragen? Neem met ons contact op en we helpen je graag verder!

Winkelwagen
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646